Guide mäklare - Skellefteå

Mäklarhuset Skellefteålogo Mäklarhuset Skellefteå

Företagsnamn:Mäklarhuset Skellefteå
Gatuadress: Södra Järnvägsgatan 49 B
Postnummer: 93132
Ort: SKELLEFTEÅ
Telefon: 0910-20 00 50
Hemsida:Mäklarhuset Skellefteå


Presentation: Mäklarhuset Skellefteå

Din mäklare i Skellefteå

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Skellefteå

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Skellefteå

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Skellefteå idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

webbplats Mäklarhuset Skellefteå